Logo Moottorilla.fi

Makita akkuruohonleikkuri DLM432Z (2x18V) - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Keräävä ja bioleikkaava
 • Keskitetty korkeudensäätö
 • Kuulalaakeroidut pyörät
 • Portaaton nopeudensäädin

Hinta nyt

445,10 €

Makita DLM432Z on 36V akkuruohonleikkuri, joka yhdistää keräävän ja bioleikkaavan toiminnon. Keskitetty leikkuukorkeuden säätö ja kuulalaakeroidut pyörät helpottavat käyttöä. Ruohonleikkuri toimitetaan ilman akkuja ja laturia.

Esittely

Makita DLM432Z on erinomainen vaihtoehto, kun etsit tehokasta ja luotettavaa akkuruohonleikkuria. Tämä malli tarjoaa käyttäjälleen sekä keräävän että bioleikkaavan toiminnon, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun erilaisiin puutarhoihin ja nurmialueille. Erityisesti se erottuu keskitetyn leikkuukorkeuden säädön ja kuulalaakeroitujen pyörien ansiosta.

Laite on suunniteltu ilman akkua ja laturia, joka mahdollistaa joustavuuden erityisesti niille, joilla jo on Makitan akkuja ja latureita. Tämä 36V järjestelmä, joka käyttää kahta 18V akkua, lupaa riittävästi tehoa vaativampaankin käyttöön. Ruohonleikkuukokemuksen kruunaa portaaton nopeudensäädin, joka tekee leikkuutyöstä miellyttävää ja räätälöitävää eri tarpeisiin.

Parhaat akkukäyttöiset ruohonleikkurit vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Makita DLM432Z:n asennus ei voisi olla yksinkertaisempaa. Käyttöohjeet ovat selkeät, minkä lisäksi laite on valmis toimintaan heti, kun akut on ladattu ja kiinnitetty paikoilleen. Myös keskitetty leikkuukorkeuden säätö yhdellä kahvalla säästää aikaa ja vaivaa, kun korkeutta tarvitsee muuttaa kesken leikkuun. Käyttö vastasi odotuksia erinomaisesti.

Kuulalaakeroidut pyörät tekevät laitteen ohjaamisesta kevyttä ja vaivatonta, ja portaaton nopeudensäädin antaa hyvää kontrollia leikkuun aikana. 43 cm leikkuuleveys on riittävä useimpiin tarpeisiin, vaikka suuremmissa pihoissa saattaa tarvita hieman enemmän aikaa koko alueen käsittelyyn.

Kenelle tuote sopii?

Tämä ruohonleikkuri on paras valinta erityisesti heille, jotka jo omistavat Makitan akkuja ja latureita. Sen tehokkuus ja monipuolisuus tekevät siitä sopivan niin isompien kuin pienempienkin nurmialueiden hoitoon. 50 litran keruusäiliö takaa pitkän työskentelyajan ilman jatkuvaa tyhjentämistä, ja bioleikkaava toiminto mahdollistaa ympäristöystävällisen ja ravinteikkaan leikkuujätteen käytön. Se sopii myös henkilöille, jotka arvostavat työkalun helppokäyttöisyyttä ja mukavaa käsiteltävyyttä.

Leikkuukorkeuden säätö, portaaton nopeudensäädin ja kuulalaakeroidut pyörät tekevät työskentelystä vaivatonta. Painonsa puolesta tämä leikkuri soveltuu mainiosti myös niille, jotka haluavat välttää raskaan laitteen käsittelyn.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Makitan akkuruohonleikkuri tarjoaa käyttäjälleen monipuolisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät pihanhoidosta helpompaa ja miellyttävämpää. Seuraavassa eriteltynä laitteen päätiedot ja hyödyt:

 • Keräävä ja bioleikkaava: Tämä ominaisuus mahdollistaa ruohon keräämisen siististi tai silpun jättäminen lannoitteeksi nurmikolle. Valitse tapa tilanteen mukaan – molemmat vaihtoehdot edistävät nurmikon hyvinvointia.
 • Keskitetty leikkuukorkeuden säätö: Leikkurin korkeutta voi säätää yhdellä helposti käsillä olevalla kahvalla, jolloin leikkauskorkeuden muuttaminen käy käden käänteessä.
 • Kuulalaakeroidut pyörät: Pyörät rullaavat sulavasti ja vakaasti, mikä tekee leikkaamisesta kevyempää ja tarkempaa etenkin epätasaisella maalla.
 • Portaaton nopeudensäädin: Voit säätää leikkuunopeuden tarkasti juuri sinulle sopivaksi, mikä tekee työskentelystä joustavaa ja mukavaa.
 • Leikkuuleveys 43 cm: Laaja leikkuuleveys tarkoittaa, että suurempikin piha-alue hoituu nopeasti ja vaivattomasti.
 • 50 litran keruusäiliö: Suuren säiliön ansiosta pysähdyksiä säiliön tyhjentämiseksi tulee harvemmin, mikä tekee leikkuutyöstä sujuvampaa.

Näiden ominaisuuksien ansiosta Makitan leikkuri on loistava valinta sinulle, joka haluat hoitaa puutarhasi tehokkaasti ja vaivattomasti. Ilman akkuja ja laturia myytävä laite on yhteensopiva muiden Makita 18V:n akkujen kanssa, mikä lisää joustavuutta käytössä.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Kaksinkertainen 18V akkujärjestelmä tarjoaa tehokkaan leikkuukokemuksen
 • Keräävä ja bioleikkaava ominaisuus monipuolistaa käyttöä
 • Keskitetty leikkuukorkeuden säätö lisää käyttömukavuutta ja tarkkuutta
 • Kuulalaakeroidut pyörät tekevät työnnöstä kevyttä ja sujuvaa
 • Portaaton nopeudensäädin mahdollistaa leikkuunopeuden mukauttamisen tarpeen mukaan

Huonot

 • Akkua ja laturia ei sisälly tuotteeseen

Toimituksen arvio

Yksi Makitan akkuruohonleikkurin parhaista puolista on sen leikkuukorkeuden helppo säätö yhdellä kahvalla, mikä tekee nurmikon hoitamisesta vaivatonta. Kuulalaakeroidut pyörät ja portaaton nopeudensäädin lisäävät käyttömukavuutta, ja bioleikkaustoiminto puolestaan takaa siistin lopputuloksen.

Leikkuuleveys on sopiva suuremmankin pihan tarpeisiin, ja keruusäiliö on riittävän tilava vähentäen tyhjennysten määrää. Jos olet etsimässä varmaa, akkukäyttöistä ruohonleikkuria järkevällä hinnalla, Makitan malli voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Bosch akkuruohonleikkuri CityMower 18
Bosch akkuruohonleikkuri CityMower 18
Paras akkuleikkuri pienelle pihalle
Makita akkukäyttöinen ruohonleikkuri DLM462Z (2x18V)
Makita akkukäyttöinen ruohonleikkuri DLM462Z (2x18V)
Paras akkuruohonleikkuri - Toimituksen valinta
Stiga Collector 548 S AE akkuruohonleikkuri
Stiga Collector 548 S AE akkuruohonleikkuri
Paras vetävä akkuruohonleikkuri
Stihl RMA 235 akkuruohonleikkuri
Stihl RMA 235 akkuruohonleikkuri
Paras edullinen akkuruohonleikkuri

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita