Logo Moottorilla.fi

vidaXL Lehtienkerääjä 103 l - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • Työnnettävä lehtienkerääjä
 • 103 litran säiliö
 • Helppo työntää
 • Manuaalisesti säädettävissä

Hinta nyt

121,99 €

vidaXL lehtienkerääjä on kevyt työnnettävä lehtienkerääjä, joka auttaa siistimään nurmikkosi vaivatta. Manuaalisesti säädettävä korkeus ja 103 litran keruusäiliö tekevät siitä käytännöllisen valinnan. Tämä ruohonkerääjä sopii kaikenlaisille pinnoille.

Esittely

Mietitkö lehtien haravointia syksyllä tai ruohonkerääjää kesällä? Silloin vidaXL Lehtienkerääjä 103 l voi olla juuri se ratkaisu, jota etsit. Tämä työnnettävä lehtienkerääjä on kätevä tapa pitää pihasi siistinä ilman suurempia ponnisteluja.

Lehtienkerääjä huolehtii nurmikon siisteydestä keräten talteen lehdet, ruohot ja pienet oksat. Kerääjän 103 litran keruusäiliö takaa sen, että tyhjennyksiä tarvitsee tehdä harvemmin, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Yhteistyössä vidaXL:n kanssa toimitus on aina ilmainen, joten saat tämän näppärän apuvälineen suoraan kotiovellesi ilman ylimääräisiä kuluja.

Parhaat puutarhan lehtienkerääjät vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

VidaXL Lehtienkerääjän asentaminen on yksinkertaista ja suoraviivaista. Käyttöönoton jälkeen tämä työnnettävä lehtienkerääjä on kätevä ja vaivaton ratkaisu pihan siisteyden ylläpitoon. Käyttäminen ei vaadi erityisiä taitoja, ja kevytrakenteisen rungon ansiosta se on helppo työntää ja ohjata. Käytännössä lehtienkerääjä vastaa odotuksia hyvin.

Korkeuden säätömahdollisuus tekee siitä monipuolisen, olipa kyseessä tasainen nurmikko tai karkeammat pinnat. Keräimen manuaalisesti säädettävä korkeus auttaa etenemään sujuvasti eri pinnoilla, mikä lisää käyttömukavuutta.

Kenelle tuote sopii?

VidaXL Lehtienkerääjä 103 l sopii erityisesti heille, jotka etsivät helppoa ratkaisua puutarhan siistinä pitämiseen ilman suurta vaivannäköä. Työnnettävä lehtienkerääjä on täydellinen valinta niille, jotka haluavat välttää raskaiden haravien käytön ja pitävät nopeasta sekä tehokkaasta tavasta kerätä lehdet ja roskat.

Jos olet kokenut lehtien kerääjä tai vasta aloittelemassa puutarhan hoitoa, tämä lehtikerääjä tekee varmasti vaikutuksen monipuolisuudellaan ja käyttäjäystävällisyydellään. Ei mikään ihme, että työnnettävä lehtienkerääjä kokemuksia on pääosin positiivisia, sillä se tekee pihan siistinä pitämisestä yksinkertaista ja vaivatonta.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Kun kyse on syksyn puutarhatöistä tai vaikkapa kesän jäljiltä nurmikon siivoamisesta, vidaXL Lehtienkerääjä 103 l tekee tehtävästä huomattavasti vaivattomampaa. Tämä työnnettävä lehtienkerääjä on suunniteltu erityisesti helpottamaan lehtien ja muiden roskien keräämistä pihalta.

 • Työnnettävä malli: Voit helposti ohjata lehtikerääjän haluamallesi alueelle ilman suurta ponnistelua.
 • 103 litran keruusäiliö: Suuri säiliö vähentää tyhjennysten tarvetta, joten saat nopeasti suuremmatkin alueet siistiksi.
 • Kevyt ja helposti hallittava: Ergonominen muotoilu mahdollistaa mukavan käytön pitkiäkin aikoja.
 • Tehokas keräysmekanismi: Poimii lehdet ja muut roskat tehokkaasti, jolloin pihan siivous sujuu nopeasti ja vaivatta.
 • Helppo säilytys: Kompaktit mitat ja taittumaton rakenne tekevät laitteen säilyttämisestä kätevää pienemmissäkin varastoissa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Kevyt ja helppo työntää
 • Manuaalisesti säädettävä korkeus kaikille pinnoille
 • Suurikokoinen 103 litran keruusäiliö
 • Irrotettava keräyspussi helpottaa tyhjentämistä

Huonot

 • Voimakkaassa tuulessa hiukan vaikea hallita

Toimituksen arvio

vidaXL Lehtienkerääjä 103 l tarjoaa edullisen ratkaisun niille, jotka etsivät tehokasta tapaa pitää nurmikko siistinä. Kevyt ja helppokäyttöinen laite on varustettu manuaalisesti säädettävillä korkeuksilla, jotka tekevät työskentelystä mukavaa erilaisilla pinnoilla. Sen suuri 103 litran keruusäiliö on riittävän tilava, jotta lehtien ja ruohon keräämisestä ei tarvitse huolehtia liian usein pysähdellen.

Lehtienkerääjän runko on valmistettu teräksestä ja keruukori laadukkaasta 100% PE-materiaalista, mikä varmistaa tuotteen kestävyyden. Tämä työntömalleilla toimiva laite kerää tehokkaasti lehdet, ruohon ja pienet oksat, mikä tekee pihan ylläpidosta helppoa. Säännöllinen harjasten ja pyörien puhdistus pidentää laitteen käyttöikää huomattavasti, mikä on hyvä huomioida. Näin edullisella hinnalla vidaXL Lehtienkerääjä 103 l on varteenotettava valinta pieniin ja keskisuuriin pihoihin.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26″)
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26")
Tehokas lehtienkerääjä pikkupihoille
Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact
Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42" Compact
Paras lehtienkerääjä - Vertailun voittaja
Yard Commander Lehdenkerääjä 42″ 365 l
Yard Commander Lehdenkerääjä 42" 365 l
Paras laadukas lehdenkerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Paras ruohonkerääjä ajoleikkuriin
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Paras työnnettävä lehtienkerääjä
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38"
Hyvä ruohonkerääjä

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita