Logo Moottorilla.fi

GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″ - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Hinattava kerääjä
 • Keruusäiliö: 340 l
 • Toimii ruohonleikkurilla
 • Leveys 96 cm

Hinta nyt

314 €

GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″ on tehokas apuväline puutarhanhoitoon. Laite kiinnitetään päältäajettavaan ruohonleikkuriin, ja tilava 340 litran keruusäiliö mahdollistaa pitkät työskentelyajat. Ruohon- ja lehdenkerääjä toimii erinomaisesti erityisesti isoilla alueilla.

Esittely

GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″ on suunniteltu tuomaan helppoutta ja tehokkuutta puutarhanhoitoon. Tämä monipuolinen laite kiinnitetään kätevästi päältäajettavan ruohonleikkurin tai pihatraktorin perään, ja sen avulla pystyt nopeasti ja vaivattomasti keräämään niin lehdet kuin nurmijätteetkin suurelta alueelta kerralla.

Laite on varustettu tukevilla harjaksilla, jotka poistavat tehokkaasti myös märät lehdet. Toimintaperiaate on yksinkertainen, ja käyttäjä voi tyhjentää tilavan, 340 litran keruusäiliön suoraan kuljettajan paikalta traktorista poistumatta.

Parhaat puutarhan lehtienkerääjät vertailussa, katso tästä!

GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38

Helppokäyttöisyys

GoPart Lehden- ja ruohonkerääjän asentaminen voi vaatia pientä kärsivällisyyttä, sillä asiakkaiden palautteiden perusteella kasauksen ohjeet jättävät toivomisen varaa. Kasaaminen voi viedä aikaa ja vaatia tarkkuutta, mutta kun laite on koottu, sen käyttö on suurimmaksi osaksi helppoa ja sujuvaa. Käytössä tämä ruohon- ja lehdenkerääjä on osoittautunut erittäin tehokkaaksi.

Useimmat käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä siihen, miten hyvin laite kerää lehtiä ja ruohosilppua. Erityisesti suuri työskentelyleveys ja runsaskokoinen keruusäiliö tekevät tuotteesta arvostetun valinnan laajempien piha-alueiden omistajille.

Kenelle tuote sopii?

GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″ sopii erityisesti niille, joilla on suurempi piha tai puutarha, ja jotka haluavat hoidosta tehokkaampaa ja vähemmän työvoimavaltaista. Laite on erinomainen apuväline esimerkiksi ruohonleikkurilla tai mönkijällä varustettuun pihatöihin, ja se helpottaa huomattavasti erityisesti syksyisten lehtien keräämistä.

Myös ne, jotka arvostavat laitteen monipuolisuutta ja kestävyyttä, löytävät tästä vedettävästä lehtienkerääjästä mainion apurin puutarhatöihinsä. Vaikka asennus voisi olla selkeämpi, käyttö itsessään on suoraviivaista ja laatu on vaikuttavaa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″ tarjoaa tehokkaan ja kätevän tavan pitää piha siistinä ja kauniina ympäri vuoden. Kiinnittäminen onnistuu kätevästi päältäajettavan ruohonleikkurin tai pihatraktorin perään, jolloin kerääjä tekee raskaan työn puolestasi.

 • Kestävät vetopyörät 10 x 1,75″ – Nämä vahvat pyörät takaavat erinomaisen liikkuvuuden, vaikka maasto olisi vaihtelevaa tai epätasaista.
 • Portaaton yhden käden korkeudensäätö – Voit säätää työskentelykorkeuden helposti yhdellä kädellä, joten työskentely on sujuvaa ja mukautuu tarpeisiisi.
 • Kytkentään ei tarvita työkaluja – Asennus on yksinkertaista ja nopeaa ilman lisätyökaluja, joten saat lehdenkerääjän nopeasti käyttövalmiiksi.
 • Keruusäiliön tilavuus 340 l – Tilava säiliö kerää suuren määrän lehtiä ja ruohoa, joten tyhjennysväli on pidempi ja työskentely tehokkaampaa.
 • Työskentelyleveys 96 cm – Reilun työleveyden ansiosta saat isommatkin alueet siistiksi nopeasti ja vaivattomasti.
 • Tukeva runko – Vankka rakenne takaa laitteen kestävyyden ja pitkän käyttöiän.
 • Tehokkaat harjakset – Keräävät tehokkaasti myös märät lehdet, joten piha pysyy siistinä säällä kuin säällä.

GoPart lehtienkerääjän avulla säästät aikaa ja vaivaa, kun piha pysyy puhtaana niin syksyn lehtien kuin kevään nurmijätteenkin osalta.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Leveällä työskentelyleveydellä (96 cm) saa nopeasti ison alueen siistiksi
 • Kytkentä onnistuu ilman työkaluja
 • Tilava 340 litran keruusäiliö vähentää tyhjennyskertoja
 • Tukevat harjakset keräävät tehokkaasti myös märät lehdet
 • Vetopyörät ovat kestävät (10 x 1,75″)

Huonot

 • Kokoamisohjeet ovat hieman epäselvät ja suomenkielinen ohje puuttui
 • Vaatii tasaisen nurmikon toimiakseen parhaalla tavalla
 • Märät lehdet voivat olla haasteellisia kerätä, jos ovat liimautuneet maahan

Toimituksen arvio

GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″ vaikuttaa pääasiassa loistavalta laitteelta, joka tarjoaa mukavuutta isommankin pihan siistimiseen. Monen käyttäjän kokemukset viittaavat siihen, että kerääjä on tehokas sekä kuivien että märkien lehtien kanssa, vaikka märät lehdet saattavatkin vaatia hieman enemmän vaivaa irrotakseen kunnolla nurmen pinnasta.

Laite on tukevarunkoinen ja sitä on kehuttu laadukkaaksi ja käytössä kestäväksi. Tämä keskihinnoissa sijaitseva laite on saanut paljon kiitosta suorituskyvystään ja tilavasta 340 litran keruusäiliöstään.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact
Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42" Compact
Paras lehtienkerääjä - Vertailun voittaja
Yard Commander Lehdenkerääjä 42″ 365 l
Yard Commander Lehdenkerääjä 42" 365 l
Paras laadukas lehdenkerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Paras ruohonkerääjä ajoleikkuriin
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Paras työnnettävä lehtienkerääjä
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26″)
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26")
Tehokas lehtienkerääjä pikkupihoille
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
Paras edullinen lehtienkerääjä

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita