Logo Moottorilla.fi

Bosch akkuruohonleikkuri CityMower 18 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.4/5

 • Leikkuuleveys 32 cm
 • 3-portainen korkeudensäätö
 • Keruusäiliö 31 l
 • Yhden akun käyttö 300m²

Hinta nyt

429 €

Bosch CityMower 18 on kevyt ja ergonominen akkuruohonleikkuri, joka on ihanteellinen pienille pihoille. Käyttöaikaa yhdellä latauksella jopa 300m². Ergoflex-kahvajärjestelmä parantaa ohjaamista ja varastoinnin helppoutta.

Esittely

Boschin CityMower 18 on kompakti ja akkukäyttöinen ruohonleikkuri, joka sopii erityisesti pienien pihojen omistajille. Kevyt ja hiljainen malli on suunniteltu kaupunkimaiseen elämäntyyliin, ja sen ergonominen rakenne tekee pihanhoidosta miellyttävää ja tehokasta.

Leikkurissa on useita käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten 3-portainen leikkuukorkeuden säätö, joka mahdollistaa yksilöllisen nurmikon hoidon. Lisäksi ainutlaatuiset ruohokammat ja keräyssäiliö takaavat tarkan leikkausjäljen sekä siistin pihan.

Parhaat akkukäyttöiset ruohonleikkurit vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Asentaminen ja käyttöönotto eivät voisi olla helpompia. Leikkuri saapuu litiumioniakun ja laturin kanssa valmiina toimiin. Ergonominen kahvajärjestelmä tekee ohjaamisesta helppoa ja mukavaa, minkä ansiosta pihanhoito sujuu vaivattomasti. Kevyt rakenne ja kokoontaitettavat kahvat helpottavat myös varastointia sekä siirtelyä.

Käytön aikana huomaa heti, että Boschin ruohonleikkuri vastaa odotuksia: se on hiljainen, tehokas ja tarkka. Yhdellä latauksella leikkaa kätevästi jopa 300 neliömetrin alueen, joten pienten pihojen hoitaminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Ylikuormitussuoja tuo lisävarmuutta, ettei moottori ylikuormitu pitkässä käytössä.

Kenelle tuote sopii?

Boschin akkuruohonleikkuri sopii erinomaisesti kaupunkipuutarhureille ja pienien pihojen omistajille, jotka haluavat helppokäyttöisen ja hiljaisen leikkurin. Erityisesti keveytensä ja ergonomiansa ansiosta se sopii myös ikääntyneille tai niille, joilla on rajoitteita esimerkiksi selän tai käsien kanssa.

Asiakasarvostelujen mukaan leikkuri on “tosi kätevä ja paras ostos”. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat hyvin suunnitellun ja käyttäjäystävällisen työkalun, jolla saa nopeasti ja vaivattomasti siistin jäljen nurmikolle. Bosch CityMower 18 on varmasti harkitsemisen arvoinen ratkaisu kenelle tahansa, joka arvostaa käytännöllisyyttä ja tehokkuutta.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Tämä Boschin akkuruohonleikkuri on todella näppärä valinta pienille pihoille. Se on varustettu useilla kätevillä ominaisuuksilla, jotka tekevät nurmikon hoitamisesta vaivatonta. Kevyt ja ergonominen leikkuri on varustettu helppokäyttöisillä, kokoontaitettavilla kahvoilla, jotka helpottavat varastointia. Yksityiskohdat, kuten ruohokammat ja keräyssäiliö, takaavat tarkan leikkausjäljen ja siistin pihan.

 • Ergoflex-kahvajärjestelmä: Mukava ja ergonominen hallinta.
 • Yksi 4.0Ah akku: Leikkaa jopa 300m² nurmikkoa yhdellä latauksella.
 • Leikkuuleveys 32 cm: Tehokas ja nopea leikkuu.
 • 3-portainen leikkuukorkeuden säätö: Voit valita leikattavan ruohon korkeuden.
 • Keruusäiliön tilavuus 31 l: Vähemmän tyhjentämistä, enemmän leikkaamista.
 • Latausaika 95 min: Akku latautuu nopeasti ja on jälleen käyttövalmis.

Kaiken kaikkiaan Boschin akkukäyttöinen ruohonleikkuri on erinomainen valinta kaupunkimaiselle pihalle, joka kaipaa kevyttä ja hiljaista leikkuria.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Kompakti ja kevyt, helppo käsitellä ja varastoida
 • Ergoflex-kahvajärjestelmä takaa ergonomisen asennon ja helpon ohjattavuuden
 • Toimii yhdellä latauksella jopa 300 m² alueella
 • Hiljainen käytössä, sopii erinomaisesti kaupunkialueille
 • Leikkuukorkeuden säätäminen 3-portaisesti välillä 30-60 mm

Huonot

 • Leikkuuleveys vain 32 cm, ei sovellu suurille pihoille

Toimituksen arvio

Akkuruohonleikkuri osoittautuu erinomaiseksi valinnaksi pienille pihoille sen kätevän ja kompaktin rakenteen ansiosta. Kevyt leikkuri on helppo ohjata, ja Ergoflex-kahvajärjestelmä varmistaa mukavan työskentelyasennon.

Vaikka akku kestääkin vain 300m², se riittää mainiosti pienten alueiden hoitoon. 32 cm leikkuuleveys sekä 3-portainen leikkuukorkeuden säätö antavat mahdollisuuden räätälöidä leikkuujälki juuri halutunlaiseksi. Laite on myös hiljainen, mikä sopii hyvin kaupunkiympäristöön, ja sen kokoontaitettavat kahvat helpottavat varastointia.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Makita akkukäyttöinen ruohonleikkuri DLM462Z (2x18V)
Makita akkukäyttöinen ruohonleikkuri DLM462Z (2x18V)
Paras akkuruohonleikkuri - Toimituksen valinta
Stiga Collector 548 S AE akkuruohonleikkuri
Stiga Collector 548 S AE akkuruohonleikkuri
Paras vetävä akkuruohonleikkuri
Makita akkuruohonleikkuri DLM432Z (2x18V)
Makita akkuruohonleikkuri DLM432Z (2x18V)
Hyvä akkukäyttöinen ruohonleikkuri
Stihl RMA 235 akkuruohonleikkuri
Stihl RMA 235 akkuruohonleikkuri
Paras edullinen akkuruohonleikkuri

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita