Logo Moottorilla.fi

Gardena Lehtienkerääjä 3565-20 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Näppärä pienille pihoille
 • Erikoisharjat keräämiseen
 • Säästää energiaa
 • Tilaasäästävä säilytys

Hinta nyt

153,10 €

Työnnettävä Gardena lehtienkerääjä 3565-20 helpottaa lehtien ja leikkuujätteen keräämistä ilman kumartelua. Erikoisharjat keräävät lehdet nopeasti ja lähes äänettömästi. Tämä energiaa säästävä laite sopii mainiosti pienille pihoille.

Esittely

Gardena lehtienkerääjä 3565-20 tekee syksyn puutarhatöistä huomattavasti helpompia. Tämä työnnettävä lehtienkerääjä on suunniteltu keräämään lehtiä, leikkuujätettä sekä muuta puutarharoskaa ilman tarvetta kumartelulle. Pyörivät harjat keräävät tehokkaasti kaiken eteensä osuvan, ja keruusäiliö on helppo irrottaa ja tyhjentää.

Tuotteen suuri etu on sen läpikotainen äänettömyys ja ympäristöystävällisyys, sillä se ei tarvitse moottoria. Tämä tekee Gardena lehtienkerääjästä energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen valinnan, joka säästää myös käyttökustannuksia. Erityisesti pienille pihoille tämä laite tarjoaa kompaktin ja tehokkaan ratkaisun puhtaanapidon haasteisiin.

Parhaat puutarhan lehtienkerääjät vertailussa, katso tästä!

Gardena Lehtienkerääjä 3565-20

Helppokäyttöisyys

Gardena lehtienkerääjän asennus on suoraviivaista; käytännössä laite on heti käyttövalmis. Työntöaisan ergonominen muotoilu tekee lehtienkerääjän ohjaamisesta helppoa ja miellyttävää, mikä vähentää rasitusta selälle ja käsille.

Käyttöön ei tarvita mitään teknistä osaamista, ja korkeuden säädettävyys takaa sen, että laite mukautuu erilaisille nurmipinnoille ja kerää tehokkaasti kaiken roskan. Käyttäjien kokemusten mukaan laite vastasi odotuksia hyvin. Työnnettävä lehtienkerääjä suoriutuu jopa suurista lehtikasoista yllättävän nopeasti ja vaivattomasti.

Keruusäiliön täyttyessä sen irrottaminen ja kiinnittäminen takaisin on helppoa, mikä tekee käytöstä sujuvaa. Monen mielestä laitteessa yhdistyvät loistavasti toiminnallisuus ja käyttömukavuus.

Kenelle tuote sopii?

Gardena lehtienkerääjä 3565-20 on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat pitää pihansa siistinä ilman ylimääräistä vaivannäköä. Erityisesti se soveltuu niille, joilla on pieni piha tai nurmialue, sillä laite on kompakti ja vie vähän säilytystilaa.

Työnnettävä lehtienkerääjä on myös oivallinen valinta ympäristötietoisille puutarhureille, jotka haluavat välttää moottorikäyttöisiä laitteita. Lisäksi tämä lehdenkerääjä on ihanteellinen valinta henkilöille, jotka kärsivät selkävaivoista tai haluavat muuten välttää ylimääräistä kumartelua puutarhatöissä. Laite mahdollistaa lehtien ja leikkuujätteen keräämisen täysin seisoma-asennossa, mikä tekee työskentelystä ergonomista ja vähemmän rasittavaa.

Kokemukset laitteen käyttäjiltä ovat olleet pääsääntöisesti positiivisia ja monen mielestä se on korvaamaton apuväline pihatöissä.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Gardena 3565-20 lehtienkerääjä tekee pihasi hoidosta vaivatonta ja vähemmän kuormittavaa. Lehtien ja leikkuujätteen kerääminen tapahtuu lähes äänettömästi erikoisharjojen ansiosta, jotka pyörivät tehokkaasti, mutta hiljaisesti. Tämä työnnettävä lehtienkerääjä säästää myös ympäristöä, sillä se ei tarvitse moottoria, vaan toimii lihasvoimalla.

 • Ainutlaatuiset erikoisharjat keräävät lehdet ja leikkuujätteet nopeasti.
 • Korkeuden säätö mahdollistaa tehokkaan keräämisen eri pinnoilta.
 • Ergonominen työntöaisa helpottaa ohjaamista.
 • Tilaa säästävä säilytys tekee siitä kätevän myös pienille pihoille.
 • Irrotettava keräyssäiliö on helppo tyhjentää ja asettaa takaisin paikalleen.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Erikoisharjat keräävät lehdet lähes äänettömästi
 • Ei tarvitse moottoria – säästää energiaa ja on ympäristöystävällinen
 • Helppo tyhjentää ja kiinnittää takaisin paikalleen
 • Käyttäjäystävällinen ergonominen työntöaisa
 • Korkeuden säätö mahdollistaa keräämisen erilaisilta pinnoilta

Huonot

 • Saattaa olla haastava käyttää suurilla tai epätasaisilla pihoilla
 • Edellyttää lihasvoimaa, mikä voi olla raskaampaa pitkällä aikavälillä

Toimituksen arvio

Gardena Lehtienkerääjä 3565-20 on kätevä apuväline kaikille, jotka haluavat pitää pihan siistinä ilman turhaa kumartelua ja selän rasittamista. Erityisesti sen erikoisharjat tekevät lehtien keräämisestä melkein äänetöntä ja tehokasta. Kun säiliö täyttyy, sen voi helposti poistaa ja tyhjentää ilman suurempaa vaivannäköä. Lisäksi kompakti muotoilu mahdollistaa tilaa säästävän säilytyksen.

Tämä lehtienkerääjä on suunnattu erityisesti pienempiin pihoihin, missä sen ergonominen työntöaisa ja säädettävä korkeus tulevat todella tarpeeseen. Laite ei tarvitse moottoria, mikä ei ainoastaan säästä energiaa vaan myös tekee siitä ekologisen valinnan. Kaiken kaikkiaan Gardena Lehtienkerääjä 3565-20 on toimiva ratkaisu lehdenkeruun arkipäivän haasteisiin.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact
Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42" Compact
Paras lehtienkerääjä - Vertailun voittaja
Yard Commander Lehdenkerääjä 42″ 365 l
Yard Commander Lehdenkerääjä 42" 365 l
Paras laadukas lehdenkerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Paras ruohonkerääjä ajoleikkuriin
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38"
Hyvä ruohonkerääjä
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26″)
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26")
Tehokas lehtienkerääjä pikkupihoille
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
Paras edullinen lehtienkerääjä

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita