Logo Moottorilla.fi

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.9/5

 • Työleveys 107 cm
 • 650 litran säiliö
 • Helppo tyhjennys
 • Sopii STIGA-leikkureihin

Hinta nyt

449 €

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42” Compact on tehokas ja monipuolinen apuväline pihanhoidossa. 650 litran säiliö ja 107 cm työleveys tekevät tyhjentämisestä ja käytöstä vaivatonta. Hinattava malli toimii saumattomasti kaikkien STIGA Park- ja Park Pro -etuleikkurien kanssa.

Esittely

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact on oivallinen apuväline moneen eri puutarhatarpeeseen. Tämä hinattava ruohonkerääjä tarjoaa tehokasta ja tarkkaa jälkeä helposti ja vaivattomasti. Sen suuri 650 litran keruusäiliö mahdollistaa pitkät työrupeamat ilman jatkuvaa tyhjentämistä.

Stigan ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact on yhteensopiva kaikkien STIGA Park- ja STIGA Park Pro -etuleikkurien kanssa. Käyttäjän mukavuus on otettu suunnittelussa huomioon, sillä laite on helppo tyhjentää suoraan kuljettajan istuimelta käsin.

Parhaat puutarhan lehtienkerääjät vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compactin asennus on käyttäjäystävällistä, vaikka se saattaa aluksi vaikuttaa monimutkaiselta. Mukana tullee kattavat ohjeet, joiden avulla asentaminen sujuu sujuvasti. Heti, kun laite on asennettu, sen käyttö on intuitiivista ja helppoa. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen laitteen toiminta tulee nopeasti selväksi.

Kun tulee aika käyttää lehtienkerääjää käytännössä, huomaat sen vastaavan odotuksia hyvin. Hinattava malli liikkuu sulavasti ajoleikkurin perässä ja kerää ruohon sekä lehdet tehokkaasti. Erityisen kätevä ominaisuus on mahdollisuus tyhjentää suuri 650 litran keruusäiliö suoraan kuljettajan penkiltä käsin. Kaiken kaikkiaan käyttö kokemus on sujuva ja vaivaton, olipa kyseessä lehtienkerääjä tai ruohonkerääjä.

Kenelle tuote sopii?

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact on erinomainen valinta kaikille, joille puutarhanhoito on tärkeää. Tuote sopii mainiosti suurten pihojen ja puutarhojen omistajille, jotka haluavat pitää tiluksensa siisteinä vähällä vaivalla. Se on erityisen hyödyllinen syksyisin, jolloin lehtien keräämiseen kuluu paljon aikaa ja energiaa.

Talvea vasten on myös hyvä pitää nurmikot puhtaina, ja tässä lehtikerääjä on ylivertainen apuväline. Toisaalta tuote on myös erinomainen valinta niille, jotka arvostavat ajoneuvoiltaan monipuolisuutta ja mukavuutta. Ajoleikkuriin kiinnitettävä lehtienkerääjä takaa, että työ käy helposti ja ergonomisesti, jättämättä selkäkipuja tai muita rasitusvammoja. Tämä hinattava ja vedettävä lehtienkerääjä soveltuu moneen eri tarpeeseen ja tilanteeseen, tehden työt todella sujuvasti ja tehokkaasti.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact tekee arjen askareista helpompia ja sujuvampia. Tämä hinattava lehtienkerääjä tarjoaa tehokkaan tavan kerätä lehdet ja ruohosilppu suureen, 650 litran keruusäiliöön.

 • Hinattava rakenne: Kiinnitä helposti ajoleikkuriin ja vedä se mukanasi ilman vaivannäköä.
 • Suuri keruusäiliö: Jopa 650 litran kapasiteetti vähentää tyhjennysväliä ja lisää tehokkuutta.
 • Kevyt ja kompakti: Helppo säilyttää ja kuljettaa käytön jälkeen.
 • Säädettävät harjat: Mukautuvat eri nurmityypeille ja takaavat, että jokainen leikkuujälki on täydellinen.

Tämän laitteen käytännöllisyys ja suuri säiliö tarjoavat erinomaisen ratkaisun niille, jotka arvostavat puhdasta ja siistiä pihaa minimaalisella vaivalla.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Helppo tyhjentää kuljettajan istuimelta käsin
 • Sopii käytettäväksi kaikkien STIGA Park- ja STIGA Park Pro -etuleikkurien kanssa
 • Suurikokoinen 650 litran keruusäiliö vähentää tyhjennystarvetta
 • Erinomainen työleveys 107 cm tehostaa työskentelyä

Huonot

 • Hintava, mutta kestävä

Toimituksen arvio

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact tarjoaa käyttäjälleen erinomaisen työleveyden, joka on 107 cm, ja suuren 650 litran keruusäiliön, joka tekee siitä tehokkaan valinnan suurten piha-alueiden ylläpitoon. Kerääjä on eritiivistettyjen käytännön ominaisuuksien, kuten helpon tyhjennyksen kuljettajan istuimelta käsin, ansiosta suunniteltu vaivattomaan käyttöön. Tämä on ehdottomasti harkinnan arvoinen hankinta, vaikka hinta asettaakin laitteelle korkeammat odotukset.

Vaikka hinattavia malleja löytyy markkinoilta useita, tämä malli erottuu erityisesti käyttäjäystävällisyytensä ansiosta. Tuotteen koko ja paino myös tukevat sen helppoa säilytystä ja käyttöä ilman suuria vaatimuksia.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Paras työnnettävä lehtienkerääjä
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38"
Hyvä ruohonkerääjä
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26″)
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26")
Tehokas lehtienkerääjä pikkupihoille
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
Paras edullinen lehtienkerääjä
Yard Commander Lehdenkerääjä 42″ 365 l
Yard Commander Lehdenkerääjä 42" 365 l
Paras laadukas lehdenkerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Paras ruohonkerääjä ajoleikkuriin

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita