Logo Moottorilla.fi

Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Haarukkaveto ja väliholkit
 • Suuri keruukori 365 l
 • Telaharja vapaakytkimellä
 • Kokonaisleveys 105 cm

Hinta nyt

299 €

Kellfri hinattava lehtienkerääjä on erinomainen valinta puutarhasi siistimiseen. 365 litran tilava säiliö ja helppo tyhjennystoiminto tekevät keräämisestä vaivatonta. Soveltuu käytettäväksi puutarhatraktorin tai ajoleikkurin kanssa.

Esittely

Etsitkö ratkaisua nurmikon ja lehtien siistimiseen, ilman että joudut hikoilemaan haravan kanssa? Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä saattaa olla juuri sitä, mitä olet etsinyt. Tämä näppärä laite on suunniteltu käytettäväksi puutarhatraktorin tai ajoleikkurin kanssa, ja se tekee puutarhakoneestasi entistä monipuolisemman.

Kellfrin ruohonkerääjä on varustettu suurella, peräti 365 litran keruukorilla, joka mahdollistaa huomattavan määrän ruohon ja lehtien keräämisen ilman, että joudut jatkuvasti pysähtymään tyhjennyksen vuoksi. Kerääjän haarukkaveto ja väliholkit takaavat vakaan toiminnan, ja laitetta on helppo säätää tarpeen mukaan. Tämä hinattava lehti- ja ruohonkerääjä on pistämätön apuväline kaikille, jotka haluavat pitää puutarhansa siistinä vaivattomasti.

Parhaat puutarhan lehtienkerääjät vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Kun puhutaan helppokäyttöisyydestä, Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä nousee kirkkaasti esiin. Asennus on suoraviivaista: sinun tarvitsee vain kiinnittää kerääjä puutarhatraktoriisi tai ajoleikkuriisi, ja olet valmis aloittamaan työn.

Helposti säädettävä haarukkaveto ja väljät väliholkit pitävät huolen siitä, että keruukorkeuden säätö onnistuu käden käänteessä. Käytön aikana huomaa nopeasti, miten vaivaton tämä laite on. Laite toimii kitkavetoisella telaharjalla, jossa on vapaakytkin, ja suuri keräyskapasiteetti varmistaa, että voit tehdä pidempiä työrupeamia ilman jatkuvia pysähdyksiä.

Keruukorin tyhjennys tapahtuu kätevästi köyden avulla suoraan kuljettajan paikalta, mikä tekee tästä lehtienkerääjästä ja ruohonkerääjästä erittäin käytännöllisen apuvälineen.

Kenelle tuote sopii?

Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä sopii erityisesti niille, jotka arvostavat vaivattomuutta ja tehokkuutta puutarhanhoidossa. Jos omistat puutarhatraktorin tai ajoleikkurin ja haluat tehostaa sen käyttöä, tämä ruohonkerääjä on loistava lisävaruste. Sen avulla pidät nurmikon siistinä ja lehtien keräämisen nopeampana ja helpompana kuin koskaan aikaisemmin.

Tämä tuote sopii myös mainiosti kaikille, jotka arvostavat laitteiden helppoa huollettavuutta ja säilytystä. Suurta keruukoria voidaan helposti taittaa kokoon, mikä tekee säilytyksestä helppoa. Joten jos puutarhatyöt vievät liikaa aikaa ja vaivaa, tämä lehtienkerääjä on varmasti harkinnan arvoinen apuväline.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä tekee pihanhoidosta paljon helpompaa ja tehokkaampaa. Yksi tuotteen parhaimmista puolista on sen tilava 365 litran säiliö, joka mahdollistaa pidemmän keräysajan ilman tarvetta jatkuvaan tyhjentämiseen. Sen hinattava muotoilu tekee tästä lehtienkerääjästä ihanteellisen valinnan suurien alueiden siivoamiseen.

 • Hinattava: Helppo liittää ajoleikkuriin tai mönkijään.
 • Tilavuus: 365 litran säiliö vähentää tyhjennyksen tarvetta.
 • Tehokas: Kokoaa lehdet ja ruohon nopeasti ja vaivattomasti.
 • Kestävä rakenne: Suunniteltu pitkäikäiseen ja intensiiviseen käyttöön.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Suuri 365 litran keruukori on tilava ja käytännöllinen
 • Kitkavetoinen telaharja vapaakytkimellä toimii tehokkaasti
 • Helppo työkorkeuden säätö
 • Keruukorin köysityhjennys sujuu kätevästi kuljettajan paikalta
 • Kohtuullinen hinta ominaisuuksiin nähden

Huonot

 • Säiliön suuri koko vaatii paljon säilytystilaa

Toimituksen arvio

Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä erottuu markkinoilla käytettävyytensä ja kätevän suunnittelunsa ansiosta. Hinattava kerääjä sopii hyvin puutarhatraktoriin tai ajettavaan ruohonleikkuriin. Kitkavetoinen telaharja vapaakytkimellä pitää huolen tehokkaasta keräämisestä, ja korkeussäätö yksinkertaisella välikeholkeilla tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin piha- ja puutarhaolosuhteisiin.

Tuote tarjoaa vaikuttavan kokonaisleveyden 105 cm, joka saa työn nopeasti valmiiksi. Käytössä se on intuitiivinen ja helppo säilyttää, sillä keruukorin voi taittaa kokoon. Käyttäjät arvostavat erityisesti sen kulutusta kestävää pohjaa ja suurta kapasiteettia, mikä tekee pihan siistinä pitämisestä vaivatonta. Hintansa puolesta tämä kerääjä on mainio vaihtoehto keskivertopuurtajalle, joka haluaa panostaa laatuun ilman turhia ylimääräisyyksiä.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
Paras edullinen lehtienkerääjä
Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact
Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42" Compact
Paras lehtienkerääjä - Vertailun voittaja
Yard Commander Lehdenkerääjä 42″ 365 l
Yard Commander Lehdenkerääjä 42" 365 l
Paras laadukas lehdenkerääjä
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Paras työnnettävä lehtienkerääjä
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38"
Hyvä ruohonkerääjä
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26″)
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26")
Tehokas lehtienkerääjä pikkupihoille

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita